OVER ONS

Ons team bestaat uit ervaren hypnotherapeuten. De missie van het HypnoseCentrum-team is om de trigger te zijn die positieve verandering teweegbrengt bij mensen. Her-kneden en beleven staan bij ons op de eerste plaats. Ons team wil graag mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden en hen daar stapsgewijs bij te begeleiden. Ons team is verwelkomend, positief en vooral enthousiast. Mensen helpen staat bij ieder teamlid op de eerste plaats.

Hypnose is een veelzijdig, sterk opkomende therapie ten behoeve van psychische en lichamelijke verbeteringen. Hypnose is een aangename belevenis waarbij je je doelen ontzettend snel kunt bereiken. De kracht van hypnose is werkelijk enorm.

Onze hypnotiseurs behoren tot de meest ervaren specialisten van Europa. Ze zijn getraind door de beste ter wereld: Jeffrey Stephens, Sean Michael Andrews, Bob Burns, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Sheila Granger…

Als enige in België hebben wij officiële trainers in ons team. Getraind door de ontwikkelaars van de beste hypnoseprogramma’s ter wereld. Wil je hypnose ervaren of hypnose leren dan ben je sowieso bij ons in goede handen.

Onze formule HypnoMaagband™ is internationaal getest en erkend. Wereldwijd werken er therapeuten met deze programma’s, daarom kunnen wij met zekerheid zeggen dat onze sessies tot de top van de wereld behoren.

Maak kennis met ons team van HypnoMaagband specialisten